Dagens cykling: 
Skånes Fagerhult -> Furulund (Lund).
10,5 mil på 7,5h. 
 
 
Dagen började med att Annies styre var löst och krabbade, men detta löste vi genom att knacka på hos en dam och lånade en insexnyckel av henne. Hon var trevlig! 
Sedan bar det av söderut med hjälp av google maps på mobilen. Stannade ett antal gånger på vägen för att fylla på vattenflaskorna men även för att köpa kakor/godis (ett måste enligt oss). Jättefint väder idag, tydligen rätt soligt då vi båda nu sitter här med två röda fejjor. 
Förresten så var gårdagens natt hemsk. Det var as kallt! vi höll i stort sett på att frysa ihjäl. Låg och skedade och försökte varma varandra. Näsorna var som isbitar och det var omöjligt att sova. Det var också sjukt komiskt då vi låg där och kved, men började gapflabba åt hela situationen. Det gäller att alltid vara positiv som sagt ;) 
Funderar nu på att kolla upp vandrahem i Tyskland om det inte blir varmare nätter..
 
Hur kändes rumporna idag då?
Jo något ömma, men ändå inte så farligt som vi trodde. Lite ont i axlar och armbågar också. Beror väl på att man är ovan att sitta i samma position så länge. 
Kom hit till Idas syster kl 19,00 ikväll. Då stod mat redan på bordet och en välbehövlig dusch behövdes. Så himla skönt att få sova i en riktig säng inatt. 
 
Dagens bästa:
När vi pallade plommon.
 
Dagens värsta: 
Att vi båda köttade benen med tramporna. Aj. 
 
Ps. Hinner nog lägga in lite bilder imorgon innan vi drar mot Trelleborg. 
 
/Annie och Ida
 
 
 
 

1 kommentarer

Cilla

04 Sep 2013 03:09

Härligt tjejer! Men lite galna är ni... Ska bli kul att följa er!

Kram Cilla

Kommentera

Publiceras ej