5:e sept.  
Dagens cykling: 
Rostock -> Grüstrow 
5,5 mil. 
 
Anlände i Rostock efter att ha tillbringat natten på varsin tvåsittssoffa. Tog följe in till Rostock centrum med 4 andra cyklister. väntade i 2,5 timme på ett mysigt café på att turistbyrån skulle öppna. När den väl öppnade fanns det inga cykelkartor där. Så vi fick då leta upp vad som fanns i bokaffärerna. När vi äntligen är påväg ut ur staden så lyckas Ida svänga in i Annies pedal så ett jack under fotknölen skars upp. Annie matade Ida med godis, alvedon och la om foten så gott hon kunde. Ida var tacksam! Sedan begav vi oss mot sjukhus för att sy lite.  
Anlände I mörkret till Grüstrow där campingen skulle vara, fanns ej där så istället fick vi campa utanför ett hotell. Haha. Btw. Körde också fel i 4km och fick köra tillbaka. kul dag. 
 
Dagens bästa: 
frukosten på fiket! 
 
Dagens värsta: 
Att Ida köttade foten. Hårding. 
 
 
6:sept
Dagens cykling: 
Grüstrow -> Plau 
5,5 mil 
 
vi började dagen med att konstatera att vi ännu lever och att vi vaknade för sent!! Kl 10. Härligt med en ännu en solig dag. Cyklade på massa olika vägar. En del mysiga i skogen, en del förjäkliga sandvägar längs en sjö och en del uppförsbackar. Kom fram till en mysig camping kl. 18,30. Jisses. Där sov vi gott. 
 
Dagens bästa: 
att komma fram till en fräsh camping. 
 
Dagens värsta: 
sandiga vägar och motvinden. 
 
 
7:sept
Dagens cykling:
Plau -> Havelberg 
7,6 mil. 
 
16.53 kom vi till en bra camping även här. Köpte med oss choklad och läsk, trottsallt så var det lördag. En solig och blåsig dag. Började nu känns av träningsverken i lår och röv. Aj! Men även mellan skulderbladen. Kom också på att vi ska börja stretcha och.. Göra plankan varje kväll. Varför inte? Det är ju inte som att vi inte tränar något annat. 
 
Dagens bästa:
all choklad!! Och Annies dampunderhållning. 
 
Dagens värsta: 
jobbiga campinggrannar med cp hög musik. Bittra tjejer. 
 
 
 
8:sept. 
Havelberg -> Zeisar. 
8 mil. 
 
En något mindre solig dag. Lite blåsigt också. Har insett att vi ska hålla oss på mindre landsvägar då man kan komma upp i högre hastigheter och så kör man inte fel. Smått sega i benen. Ser fram emot Leipsig och en vilodag. 
Kom fram till Zeisar runt 16. Insåg att detta var en sjukt liten stad. Fanns ingen camping. Så vi tog in på ett mysigt hotell. Unnar oss en riktig säng, dusch och frukost imorgon. Plus en kvällsglass på ett glasscafé. Vi älskar allt som innehåller socker! 
 
Dagens bästa:
när vi klev in i rum nr 10 och ställer oss och hoppar som två små tjejer! Underbart. 
 
Dagens värsta: 
när vi inser att kommande dagar ska regna..
 
 
/sälen och Göran

Kommentera

Publiceras ej