9:sept 
Dagens cykling: 
11,6 mil. Woho! 
 
Dagens bästa: 
frukosten!! 
 
Dagena värsta: 
morgonens regn och motvind. 
 
Började dagen med frukost på mysigaste hotellet. Ägg, yoggi, kaffe, tee, bröd, (nutella), etc.. Allt. You name it. Svin gott. Begav oss ut med våra grymma regnkläder och tog också på oss dem snygga reflexvästarna för första gången. Förutom regnet och motvinden så kändes benen lätta som en fjäder! båda blev lite emo när vi på en mack skulle pumpa Idas bakhjul och pumpen cpade. Tur väl så hade macken en kompressor! yes. Råkade cykla på lite väl stora vägar hehe igenom större städer. Saken är den att, det är lätt att komma in i de stora städerna, men svårt att komma ut. När vi väl kom till Delitzsch runt 19.00 så hittade vi inte något hostel. (För ostadigt vädret för tält). Frågade en bensinmack om råd och en man bestämmer sig för att visa oss. Vi cyklar efter han och han börja cykla åt helt fel håll. Både ida och Annie hör varningssignaler: mamma: man ska inte hänga med främmande gubbar. Haha. Han var nog bara snäll. Vi fick iallafall ta in på hotell igen. Jaja vet. Vi sov gott!
 
 
10:sept
3,3 mil (på vår vilodag) 
 
Dagens bästa: 
pralinerna!! Tjockisar. 
 
Dagens värsta: 
återvändsgränden. 
 
Började dagen med återigen en god frukost. Yes. Vilodag också! Mot Leipzig! det märktes verkligen att vi var inställda på en vilodag. Smått sega. Råkade komma in på en skitväg och fick vända. Cyklade över autobahn. Kom fram!! Letade upp ett as bra hostell och nu sitter vi här. Har hunnit käka praliner, kakor, ätit sushi, strosat och ätit indiskt till kvällsmat. Japp fint ska det va. just det. Hann med en fika och kaffe innan också. Vi älskar allt med socker som sagt. 
Gick in på zara lite innan. Jisses shoppingsugna. Även lite smink och jeans fick vi på. Haha kändes ovant. Har träffat en tjej från chile som bor i vårat rum. Trevlig tjej! har även kommit på att vi har pallat äpplen, päron, plommon, persika och björnbär haha. Finns verkligen allt utmed de tyska landsvägarna. I övrigt är tyskarna sämst på engelska. De yngre kan hyffsat. Man bara man gestikulerar lite så löser det sig.. Och ler stort! Förresten är vi tydligen systrar enligt folk haha tycker vi är skitkul då vi inte alls är lika. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej